Zorg douches Een douche speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Zorg douches

Showerrent verhuurt onder meer zorg douches. Een zorgdouche is een mobiele douche met een handgreep en een lage instap waar u gemakkelijk met een rolstoel toegang tot heeft. De douche is hierdoor zowel voor de patiënt als de verzorger makkelijk toegankelijk. Met onze zorg douches kan douchen weer makkelijk gemaakt worden voor mensen die minder goed te been zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk blijven douchen, ook al kampt u met lichamelijke ongemakken zoals een blessure of een ziekte. Een zorg douche huren is tevens een geschikt tijdelijk alternatief wanneer u wachtende bent op een traplift. De zorgdouche kan in dat geval prima in de woonkamer of keuken geplaatst worden. Met een zorg douche van Showerrent staan lichamelijke beperkingen niet meer in de weg aan een ontspannen en welverdiende douche.

Plaatsing van de zorg douche

Een zorg douche kan door ons bijna overal geplaatst worden. Onze medewerkers hebben slechts een drietal dingen nodig: een watervoorziening met warm en koud water of alleen koud water, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. De afvoerpomp wordt door onszelf meegenomen en zit bij de prijs inbegrepen. U heeft bij de installatie de keuze om zowel op koud water alleen of koud en warm water beide aan te sluiten. Wij adviseren u in het geval van een zorg douche om aan te sluiten op koud en warm water. Hiermee is de waterstraal namelijk beter.

Full-service

Voor de huurprijs die u bij Showerrent betaalt bieden wij u een full-service aan. Dit houdt in dat we de zorg douche niet alleen aan u verhuren, maar deze ook bij u bezorgen en deze voor u installeren. De prijzen die wij hanteren zijn dus inclusief het bezorgen, installeren en weer ophalen van de zorg douche. Wij hebben als bedrijf inmiddels jarenlange ervaren en zullen de douche voor u volledig op professionele wijze installeren. Voordat de douche door ons geplaatst wordt zullen we natuurlijk eerst met u bespreken waar u de douche het liefst geplaatst zou hebben.

Huren bij Showerrent

Heeft u een zorg douche nodig voor uw situatie thuis? Huur dan nu een douche bij Showerrent. Ondanks de ruime hoeveelheid nooddouches die wij op voorraad hebben raden wij u wel aan tijdig te reserveren. Hiermee zullen teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Wij zijn op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 13.00 uur via +31 570 835717, of per e-mail via info@showerrent.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze site invullen.