Verplaatsbare douchecabines

Verplaatsbare douchecabines

Bent u op zoek naar verplaatsbare douchecabines? Showerrent is u dan graag van dienst. Wij zijn een bedrijf dat mobiele douches aanbiedt in Nederland en België. Door een verplaatsbare douchecabine bij ons te huren kunt u rekenen op een full-service. Dat houdt voor u in dat het halen, brengen en aansluiten van de verplaatsbare douchecabine bij de prijs zit inbegrepen, evenals een eigen warmwatervoorziening inclusief pomp. Kortom, wij regelen alles voor u, van A tot Z. Wat uw situatie ook is, Showerrent zal altijd een gepaste oplossing voor u vinden. Of het nu gaat om lichamelijke problemen, of een verbouwing, u kunt altijd op Showerrent rekenen.

Verplaatsbare douchecabines huren bij Showerrent

Indien u ervoor kiest een verplaatsbare douchecabine te huren bij Showerrent, kunt u uit verscheidene mogelijkheden kiezen. Er zijn namelijk diverse verplaatsbare douchecabines bij ons te huur. Indien u over minder ruimte beschikt, kunt u bijvoorbeeld de douchecabine met de afmetingen 77,5 x 77,5 x 193 cm huren. Deze is bijzonder geschikt voor uw situatie. Ook heeft u de mogelijkheid een wat ruimere douchecabine te huren met de afmetingen 90 x 90 x 205 cm, indien u daar de ruimte voor heeft en dit wenselijker acht. Onze verplaatsbare douchecabines kunnen in nagenoeg elke ruimte worden neergezet. Bij twijfels kunt u contact opnemen met een van onze werknemers. Wij helpen u dan graag verder om een geschikte oplossing te vinden. Naast douchecabines verhuren wij ook nog gehele badkamers. In dat geval wordt u voorzien van alle gemakken. Bij een gehele badkamer zit namelijk een douche, een toilet, een wastafel en een zitje inbegrepen, evenals een verwarming. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Showerrent

Showerrent is een bedrijf dat sanitaire voorzieningen in Nederland en België verhuurt. Indien u bij ons huurt, betaalt u een van te voren vastgesteld bedrag. Dit bedrag is naast de verplaatsbare douchecabine zelf ook inclusief de bezorging en installatie daarvan. Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Het enige wat we van u vragen is een (koud) watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. Voor de rest zorgen wij. Wij proberen daarbij kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs, waardoor Showerrent ook voor particulieren toegankelijk is.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diverse soorten verplaatsbare douchecabine? Neemt u dan contact met ons up. U kunt ons op maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur telefonisch bereiken via +31 570 835717, of per e-mail. U kunt ook direct een douchecabine aanvragen via het contactformulier.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

Showerrent

Showerrent is de verhuurder van sanitaire voorzieningen door heel Nederland en België. Showerrent levert een topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit maakt Showerrent ook toegankelijk voor particulieren. Bij Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. U betaalt een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief de installatie, bezorging en verplaatsbare douchecabines. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen! De verplaatsbare douchecabines kunnen overal geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een (koud) watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. Bij Showerrent wordt alles van A tot Z voor u geregeld!

Neem direct contact op

Heeft u behoefte aan verplaatsbare douchecabines? U kunt direct een douchecabine aanvragen via het contactformulier. Heeft u nog vragen over de diverse soorten douchecabines of over de mobiele badkamer? Stuur dan geheel vrijblijvend een e-mail met uw vraag naar info@showerrent.nl. Voor dringende vragen kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen via 06 83 53 70 57. Showerrent, de verhuurder van verplaatsbare douchecabines!