Veelgestelde vragen Staat uw vraag er niet tussen, neem rustig contact met ons op

Vraag en antwoord

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

De tijdelijke douchecabines worden ter plekke opgebouwd, hierdoor kunnen deze tijdelijke douchecabines overal in huis worden geplaatst. Als een douchecabine op de begane grond komt te staan, leveren wij meestal een al compleet gemonteerde douchecabine.

Welke aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?
Wij hebben warm en koud water nodig om de douchecabine aan te sluiten. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Het is overigens geen probleem wanneer er alleen koud water beschikbaar is, want bijna alle nood douchecabines zijn uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Dit zorgt ervoor dat u constant warm water hebt. Er zijn vele mogelijkheden, maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, want wij verzorgen de gehele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?
Bij elke mobiele douchecabine wordt er een afvoerpomp meegeleverd. Een enkele keer kunnen wij een douchecabine zonder pomp plaatsen, omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.

Wat zijn de maten van de douchecabines?
De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Het maakt voor de prijs niet uit welke douchecabine u huurt.

Zijn er nog extra kosten?
Er zijn extra kosten in de vorm van € 50,- bezorgkosten in België. Er komt verder niets bij, want onze huurprijs is vast. De huurprijs is volledig inclusief: aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?
Dit is vrijwel nooit een probleem. Geef dit gelieve wel op tijd aan, zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Is de douche schoon?
Ja, er wordt altijd een schone douche geleverd.

Neem gerust contact met ons op als u nog andere vragen heeft.