Portable badkamer

Portable badkamer

Zit u in een verbouwing en heeft u behoefte aan sanitaire voorzieningen dichtbij uw werkplek? Dan is een portable badkamer van Showerrent voor u de ideale oplossing. Wij verhuren portable badkamers door heel Nederland en België. Onze mobiele badkamers zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig acht, waaronder een douche, een toilet, een wastafel en een zitje. Ook verhuren wij losse portable douches. Wij hebben onze portable badkamers in diverse afmetingen te huur. Hierdoor hebben we altijd een gepaste oplossing voor uw situatie, en zijn onze badkamers op nagenoeg iedere ruimte te installeren. Daarmee is Showerrent dé aanbieder op het gebied van portable sanitaire voorzienignen.

Huur een portable badkamer

De door ons verhuurde portable badkamers zijn voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft. De badkamer is 2,70 m hoog, 4 m lang en 2,5 m breed. Ze zijn voorzien van een douche, een toilet, een wastafel en een zitje. Een portable badkamer van Showerrent is daarmee een volledig ingerichte badkamer en doet niet af aan uw eigen badkamer. Indien u ervoor kiest een portable badkamer te huren bij Showerrent, betaalt u voor een full-service. Dat betekent dat u niet alleen voor de portable badkamer zelf betaalt. Bij het bedrag zit namelijk ook de bezorging en installatiekosten inbegrepen. U krijgt het gehele pakket van ons tegen een vaste, vooraf afgesproken prijs. Wij leveren daarbij uitstekende service, waardoor Showerrent u een perfecte prijs/kwaliteit verhouding kan bieden!

Portable douchecabines

Naast portable badkamers verhuurt Showerrent ook losse portable douchecabines. Wij bieden diverse douchecabines aan voor tijdelijk gebruik, welke in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Zo hebben wij een douchecabine van 77,5 x 77,5 x 193 cm, welke geschikt is voor kleinere ruimtes. Voor wat grotere ruimtes kunnen wij u een douchecabine van 90 x 90 x 205 cm aanbieden. Verder verhuren we ook nood douchecabines, en zorg douches, welke geschikt zijn voor mensen die in verband met lichamelijke klachten (tijdelijk) niet meer in staat zijn om de trap op te gaan om te douchen. Deze zorg douches zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

Meer weten?

Indien u graag een portable badkamer of een portable douchecabine zou willen huren bij ons, kunt u contact opnemen met Showerrent via het contactformulier. Wij willen u daarbij adviseren tijdig uw portable badkamer of douchecabine te reserveren. Indien u meer informatie had gewild of ons anderszins had willen bereiken, kunt u ons op maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur bellen op +31 570 835717, of mail ons.