Nooddouche voor buiten

Nooddouche voor buiten

Bent u op zoek naar een nooddouche voor buiten? Een mobiele nooddouche kan een ideale oplossing zijn voor u! Met een nooddouche van Showerrent kunt ook tijdens bijvoorbeeld een verbouwing blijven douchen. Onze nooddouches voor buiten zijn bijna overal te plaatsen en worden tevens door ons geïnstalleerd. Nooddouches van Showerrent zijn voorzien van een warmwatervoorziening. Ook de afvoerpomp zit bij de prijs inbegrepen. Kortom, voor een nooddouche voor buiten bent u bij Showerrent aan het goede adres!

Huren bij Showerrent

Door een nooddouche voor buiten te huren bij Showerrent bent u verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn trots op het feit dat we een full-service kunnen aanbieden. Voor het bedrag dat u bij ons betaalt krijgt u namelijk niet enkel de nooddouche voor buiten. Ook de bezorging en installatie zit bij dit bedrag, dat van te voren is vastgesteld, inbegrepen! Wij hebben verschillende soorten nooddouches voor buiten te huur. Zo hebben we voor kleinere ruimtes een nooddouche voor buiten met de afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Ook verhuren we een wat ruimere douchecabine met de afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. In wezen kunnen onze nooddouches bijna overal geplaatst worden. Het enige wat onze werknemers nodig hebben voor de installatie is een watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. De rest regelen wij.

Over Showerrent

Bij Showerrent kunt u dus altijd terecht voor een nooddouche voor buiten, wat uw situatie ook is. Maar wist u dat wij naast nooddouches voor buiten ook speciale zorg douches en zelfs complete mobiele badkamers verhuren? Onze zorg douches zijn extra geschikt voor (tijdelijk) mindervaliden. Deze bevatten namelijk een handgreep en een lage instap, waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelen. Onze complete mobiele badkamers zijn voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft, inclusief een douche, toilet, wastafel en een zitje. Bij Showerrent bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande nooddouche voor buiten of binnen, en dat tegen een vaste prijs. Hierdoor komt u niet voor verassingen te zijn.

Contact

Had u een nooddouche voor buiten willen huren bij ons! Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt nu direct het contactformulier op onze site invullen. Ondanks onze ruime voorraad adviseren wij u wel tijdig een nooddouche voor buiten te reserveren. Wilt u meer weten of anderszins met ons in contact komen? Dan zijn wij op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 13.00 uur op het telefoonnummer +31 570 835717. Ook kunt u ons een e-mail sturen.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar