Nooddouche met warm water

Nooddouche met warm water

Showerrent verhuurt nooddouches met warm water overal in Nederland en België. Zit u in een verbouwing of in een andere situatie waarbij extra sanitaire voorzieningen gewenst zijn? Huur dan nu een nooddouche met warm water bij ons! Met een van onze mobiele douchecabines kunt u ook tijdens een verbouwing lekker thuis blijven douchen en hoeft u niet bij de buren aan te kloppen. Onze nooddouches bevatten een eigen warmwatervoorziening, waardoor u met onze douche gewoon van een lekkere ontspannende warme douche kunt genieten. Showerrent biedt u een full-service aan, wat betekent dat de bezorging en installatie van de nooddouche met warm water bij de prijs zit inbegrepen, evenals de afvoerpomp en de warmwatervoorziening zelf.

Huren bij Showerrent

Indien u een nooddouche met warm water bij ons wenst te huren, heeft u de keuze uit verschillende soorten douchecabines in diverse afmetingen. Zo verhuren wij onder meer:

  • Een douchecabine met de afmetingen 77,5 x 77,5 x 193 cm. Deze is geschikt voor wat kleinere ruimtes.
  • Een wat ruimere douchecabine met de afmetingen 90 x 90 x 205 cm.
  • Zorg douches. Deze douches zijn geschikt voor (tijdelijk) mindervaliden en bevatten een handgreep en een lagere instap, waardoor ze ook voor rolstoelen toegankelijk zijn.
  • Complete mobiele badkamers. Deze zijn voorzien van een douche, een wastafel, een toilet, een verwarming en een zitje.

Onze nooddouches kunnen praktisch overal geplaatst worden. Het enige wat onze werknemers nodig hebben voor de installatie is een watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. De rest regelen wij voor u, van A tot Z.

Over Showerrent

Bij Showerrent kunt u dus altijd terecht voor een nooddouche voor buiten, wat uw situatie ook is. Bij ons bent u altijd verzekerd van een nooddouche met warmwater van kwaliteit, en dat tegen een vaste prijs. Hierdoor komt u niet voor verassingen te zijn. Wij zijn trots op het feit dat we een full-service kunnen aanbieden. Voor het bedrag dat u bij ons betaalt krijgt u namelijk niet enkel de nooddouche voor buiten. Ook de bezorging en installatie zit bij dit bedrag, dat van te voren is vastgesteld, inbegrepen!

Contact

Indien u een nooddouche met warmwater bij ons wenst te huren, kunt u het contactformulier op onze site invullen. Ondanks onze ruime voorraad adviseren wij u wel tijdig een nooddouche voor buiten te reserveren. Wij zijn ook per e-mail te bereiken indien u meer informatie wilt. Verder zijn wij op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 13.00 uur op het telefoonnummer +31 570 835717.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar