Nooddouche met boiler

Nooddouche met boiler

Zoekt u een nooddouche met boiler? Showerrent verhuurt mobiele nooddouchecabines overal in Nederland en België. Nooddouches met een boiler van Showerrent kunnen nagenoeg overal geplaatst worden door onze werknemers. Een douchecabine huren bij ons kan daarmee de perfecte oplossing zijn voor uw situatie. Showerrent verhuurt nooddouches in verschillende soorten en maten, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. De bezorging en installatie van de nooddouche met boiler zit bij de prijs inbegrepen, evenals een eigen warmwatervoorziening en een afvoerpomp.

Showerrent

Wij bij Showerrent verhuren nooddouches met boiler in verschillende afmetingen. Zo hebben we voor kleinere ruimtes een nooddouche voor buiten met de afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Ook verhuren we een wat ruimere douchecabine met de afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Naast nooddouches met boiler verhuren wij ook speciale zorg douches. Deze zorg douches zijn zeer geschikt voor (tijdelijk) mindervaliden, want ze zijn voorzien van een handgreep en een lagere instap. Ook voor rolstoelen zijn deze douches goed toegankelijk, waardoor een lichamelijk ongemak niet meer aan een ontspannen douche in de weg staat. Ook verhuurt Showerrent complete mobiele badkamers. Deze bevatten een douche, een wastafel, een toilet, een verwarming en een zitje. Ze voorzien dus in al uw behoeftes. Bij Showerrent kunt u dus altijd terecht voor nooddouche met boiler of andere mobiele sanitaire voorziening, wat uw situatie ook is!

Huren bij Showerrent

Bij Showerrent bent u verzekerd van een nooddouche met boiler van kwaliteit, en dat tegen een vooraf vastgestelde prijs. Hierdoor komt u niet voor verassingen te zijn. Door een nooddouche met boiler te huren bij Showerrent bent u verzekerd van een prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden u een full-service aan en daar zijn wij zeer trots op. Voor de prijs die u bij ons betaalt krijgt u niet alleen de nooddouche met boiler van ons. Ook de bezorging en installatie zit bij dit bedrag inbegrepen! In wezen kunnen onze nooddouches bijna overal geplaatst worden. Het enige wat onze werknemers nodig hebben voor de installatie is een watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. Showerrent regelt alles voor u van A tot Z!

Contact

Bent u op zoek naar een nooddouche met boiler? Dan zit u goed bij Showerrent. U kunt direct contact met ons opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen. Ondanks onze ruime voorraad adviseren wij u wel tijdig een nooddouche met boiler te reserveren. Ook zijn wij op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 13.00 uur op het telefoonnummer +31 570 835717. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar