Nood / mobiele douches Nood / mobiele douche als uw eigen douche niet beschikbaar is.

Nooddouches en mobiele douches

Wordt uw badkamer verbouwd en zit u er niet op te wachten elke keer bij de buren te moeten aankloppen om te douchen? Dat snappen wij bij Showerrent heel goed. Wij verhuren daarom nooddouches en mobiele douches door heel Nederland en België. Onze douchecabines kunnen ook gehuurd worden door sportverenigingen of evenementenorganisaties. Ook kan het uitkomst bieden indien u gasten ontvangt en wel een extra doucheruimte kunt gebruiken. Ook verhuren wij speciale zorgdouches. Deze hebben een handgreep en een lage instap en zijn daardoor makkelijk toegankeiljk voor een rolstoel. Een zorgdouche kan een oplossing zijn indien u bijvoorbeeld aan het wachten bent op een traplift. Zo kunt u ondanks dat u minder goed te been bent toch genieten van een ontspannen douche. Showerrent heeft voor al uw noodsituaties een oplossing!

Mobiele douches van Showerrent

Showerrent biedt nood en mobiele douches in diverse afmetingen aan. Zo hebben wij een mobiele douch van 90 x 90 x 205 cm. Deze wordt ter plekke opgebouwd en kan dus bijna op elke mogelijke locatie geplaatst worden. Ook hebben wij een douche van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Deze is geschikt indien de douche geplaatst moet worden op een plaats met weinig ruimte of met een lager plafond. Deze kleinere douche kan bij plaatsing op de begane grond in zijn geheel meegenomen worden en naar binnen worden getild. Echter kan ook deze douche ter plekke opgebouwd worden. De douches zijn uitgevoerd met deurtjes of een gordijn. Ze kunnen worden aangesloten op koud water, of op koud en warm water.

Installatievereisten

De installatie van de nood of mobiele douche zit bij Showerrent bij de prijs inbegrepen. Wij zijn trots op het feit dat we deze full-service kunnen aanbieden. Bij het bedrag dat u betaalt zit de bezorging van de nood of mobiele douche inbegrepen. Tevens zal een van onze werknemers de douche op professionele wijze met professionele middelen voor u installeren. U heeft hier verder dus geen omkijken naar. Er zijn slechts drie vereisten voor het installeren van de douche op een bepaalde plaats. Allereerst dient er een watervoorziening aanwezig te zijn. Ten tweede dient er een stroomvoorziening in de buurt te zijn. Tot slot is er voor de installatie een afvoerpunt nodig. Een afvoerpomp wordt door onze werknemers voor u meegenomen en zit ook weer bij de prijs inbegrepen.

Contact

Zit u in een situatie waarin u wel een nood of mobiele douche kunt gebruiken? Dan zijn wij bij Showerrent u graag van dienst. Op maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken van 10.00 uur tot 13.00 uur. Op vrijdag zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op +31 570 835717. Ook zijn we per e-mail bereikbaar via info@showerrent.nl. Indien u direct een nood of mobiele douche had willen huren kunt u ons contactformulier op de site invullen.