Mobiele badkamer Mobiele badkamer als uw eigen badkamer niet beschikbaar is.

Mobiele badkamer

Als u op zoek bent naar een mobiele badkamer, helpt Showerrent u graag verder. Wij bieden mobiele badkamers aan die van alle gemakken voorzien zijn. Daarbij krijgt u een full-service voor het bedrag dat u betaalt. Dit houdt in dat u niet alleen voor de mobiele badkamer zelf betaalt, maar ook voor de bezorging en installatie daarvan, alsmede een warmwatervoorziening en pomp. Showerrent hanteert daarbij scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande mobiele badkamers en een uitstekende service. Wij hebben een oplossing voor al uw noodsituaties.

Rechts ziet u een afbeelding van een van onze mobiele badkamers, en een afbeelding van een complete luxe mobiele badkamer met een douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel.

Een oplossing voor een noodsituatie

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij een mobiele badkamer of een mobiele douchecabine een uitkomst kan bieden. U kunt bijvoorbeeld in een verbouwing zitten en graag sanitaire voorzieningen in de buurt wilt hebben. Of wellicht wordt uw badkamer zelf verbouwd en bent u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen komen te zitten. Het huren van een mobiele badkamer is dan een zeer geschikte oplossing. Bij Showerrent huurt u zo’n badkamer tegen een scherpe prijs. De bezorging en installatie van die badkamer zit vervolgens bij de prijs inbegrepen. Het enige wat wij van u vragen is een (koud) watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. De rest regelen wij, en we zorgen er altijd voor dat de mobiele badkamer klaar voor gebruik wordt afgeleverd. De mobiele badkamer heeft een afmeting van 2,70 m hoog, 4 m lang en 2,5 m breed, en bestaat uit een douche, een toilet, een wastafel, een zitje, en een verwarming.

Waarom Showerrent?

Als u op zoek bent naar het huren van een mobiele badkamer tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding, zit u bij Showerrent op de juiste plek. Wij hanteren scherpe prijzen en u kunt bij ons altijd rekenen op uitstekende service. U betaalt een van te voren afgesproken vaste prijs, welke inclusief de bezorging en installatie van de mobiele badkamer is. Een van onze medewerkers zal voor een professionele aansluiting met professionele materialen zorgen. Enige voorbereiding van uw kant zal niet nodig zijn.

Contact

Op zoek naar een oplossing voor uw noodsituatie, en kan een mobiele badkamer die oplossing voor u vormen? Neem dan direct contact met ons op! Indien u meer wilt weten, kunt u ons op maandag tot en met donderdag telefonisch van 10.00 uur tot 13.00 uur bereiken op +31 570 835717, of per e-mail via info@showerrent.nl. Indien u direct een mobiele badkamer wilt huren, kunt u ons contactformulier invullen.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar