Betaalbare nooddouche huren?

Betaalbare nooddouche huren?

Een makkelijk te plaatsen en betaalbare nooddouche huren? Dan bent u aan het juiste adres bij Showerrent! Met onze nooddouches kunt u bijvoorbeeld gewoon lekker thuis blijven douchen tijdens een verbouwing. Al onze douches zijn voorzien van een warmwatervoorziening en afvoerpomp. En wij komen de nooddouche, pomp en warmwatervoorziening ook brengen, halen en aansluiten. Bekijk onze voordelige all-in prijzen direct!

Bij Showerrent zijn diverse nooddouches te huur

Bij Showerrent is het mogelijk om te kiezen uit diverse nooddouches. Ten eerste een douche met afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Deze douche wordt ter plekke opgebouwd en kan hierdoor bijna overal in huis geplaatst worden. Wanneer u wat minder ruimte voor een douche hebt, bieden wij een nooddouche met afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Wanneer u van alle gemakken voorzien wil zijn, kunt u kiezen voor een complete mobiele badkamer, inclusief douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel. Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze douche is erg makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit en toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door een thuishulp.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

Over Showerrent

Wie zijn wij? Showerrent is dé verhuurder voor nood douches, zorgdouches of mobiele douchecabines door heel Nederland (en nu ook België)! Wij staan bekend om het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare, all-in prijs. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Zo rekenen wij een vaste prijs van € 250 voor 2 tot 3 weken en zult u nooit met extra kosten te maken krijgen. Ook hoeft u zelf niets voor te bereiden. Voor het aansluiten hebben wij enkel water en koud water (of alleen koud water), een stroom- en een afvoerpunt nodig. Showerrent zorgt er voor dat alles van A tot Z voor u wordt geregeld!

Contact opnemen met Showerrent

Gaat u verbouwen en wilt u toch lekker thuis kunnen blijven douchen? Kies er dan voor om een nooddouche te huren bij Showerrent. Ondanks onze ruime hoeveelheid douchecabines, raden wij u aan om tijdig uw nooddouche te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Vul het